Rektor tager det første spadestik

NYHED
6-11-2023

I dag blev et vigtigt kapitel i HF & VUC Klars historie indledt, da rektor, Hanne Normann Michelsen, tog det første symbolske spadestik med en imponerende gravemaskine. Med spadestikket markerede rektor starten på en ambitiøs udvidelse af skolens faciliteter, og både personale og studerende så til, mens der i dagens anledning blev trakteret med muffins til alle.

 

Byggeriet, der forventes at strække sig over det næste år, har længe været på tegnebrættet som en central del af skolens vision for fremtiden. Ombygningen gennemføres af entreprenørfirmaet Gråkjær og i samarbejde med HS-arkitekterne fra Slagelse. Udvidelse vil ikke kun forbedre skolens kapacitet, men også skabe et endnu stærkere fællesskab og give de studerende adgang til moderne undervisningslokaler.

 

Hanne Normann Michelsen, rektor ved HF & VUC klar, udtalte: ”Dette første spadestik repræsenterer en vigtig milepæl for vores skole og vores engagement i at give vores studerende de bedst mulige læringsmuligheder. Vi ser frem til at se projektet tage form over det kommende år og glæder os til at præsentere vores studerende for de nye og forbedrede faciliteter.

 

HF & VUC Klar har igennem årene etableret sig som en vigtig uddannelsesinstitution i Slagelse Kommune og ser nu frem til at forstærke sin position yderligere med den betydningsfulde udvidelse. Ombygningen omfatter ikke kun nye og moderne undervisningslokaler, men også en stor fællessal, som opføres med tilgangsforhold både fra HF & VUC Klar og fra Slagelse Teater.

 

HF & VUC Klar har allerede i dag en stærk dramalinje og et godt samarbejde med både Vestsjællands Teaterkreds, Sjællands Teater og Musicalscenen. Med bygningen af den nye fællessal skabes der helt nye rammer for fællesarrangementer af kulturel karakter for de studerende. HF & VUC Klar håber, at flere lokale aktører vil afvikle arrangementer i salen. HF & VUC Klar ønske ikke alene at være en uddannelsesinstitution, men også et socialt og kulturelt samlingspunkt i Slagelse Kommune.

 

Med dagens første spadestik er HF & VUC Klar i Slagelse nu klar til at begynde arbejdet med at omsætte mål til virkelighed. HF & VUC Klars mission er at levere kvalitetsuddannelse til alle gennem hele livet, og ombygningen er udviklet og gennemføres med dette mål for øje.

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.