Ringsted afdeling

HF & VUC Klars afdeling i Ringsted ligger i Campus-området 15 minutters gang fra Ringsted Station. Vi har ca. 300 studerende, der har deres daglige gang på skolen. De studerende går på forskellige uddannelser; Almen VoksenUddannelse (9. og 10. klasse for voksne), på 2-årig HF og HF enkeltfag.

Åbningstider Studieservice

Mandag kl. 7.30-15.00

Tirsdag kl. 7.30-15.00

Onsdag kl. 7.30-15.00

Torsdag kl. 7.30-15.00

Fredag kl. 7.30-12.00

 

Adresse

Ahorn Alle 1

4100 Ringsted 

Studieområder

Lokalerne er lyse og moderne med smartboards og trådløst netværk. Skolen åbner kl. 7.30 og den daglige undervisning begynder kl. 8.05. 

Lokalerne er lyse og moderne, både undervisningslokalerne og studieområderne.  Der er caféområder, hvor man både kan studere og slappe af – med gode køkkenfaciliteter og koldtvandshaner i tilknytning hertil. 

 

Studieråd

Vi har et studieråd, der bl.a. arrangerer fredagscaféer den 1. fredag i hver måned. Overskuddet fra disse fredagscafeer går til forskellige events, som de studerende selv er med til at arrangere. 

 

Sammenhold

På afdelingen er vi mange til at hjælpe dig godt på vej, hvis du har spørgsmål: Studieservice, studievejledere, ordblindekoordinator, psykoterapeut, pedel, lærerne og ledelsen. Der er et meget tæt samarbejde mellem lærere, vejledere og administration for at sikre, at alle bliver set og mødt.

 

Linda Weyhe-Jeppsen, afdelingsleder