Den første student fra den 2-årige HF i Slagelse

NYHED
26-06-2024

Nicklas Herleen Quirinus-Jensen har netop afsluttet sin eksamen på den to-årige HF på HF & VUC Klar i Slagelse, hvor han med stolthed kan kalde sig den første student.

 

En stærk afslutning
Nicklas afsluttede sin eksamen med et flot 12-tal i engelsk mundtligt på B-niveau. "Det gik godt," fortæller han. Selvom eksamenssituationen var nervepirrende, følte han sig godt støttet af sine lærere, som formåede at skabe en tryg atmosfære.

 

Valget af HF
Valget af HF var ikke Nicklas' førstevalg, men det viste sig at være et godt skift for ham. "Jeg prøvede HHX, men det fungerede ikke for mig," forklarer han. "HF blev en anden løsning, som jeg er blevet rigtig glad for." På HF har Nicklas haft mulighed for at tage fag som matematik på B-niveau og erhvervsøkonomi, hvilket har været med til at forme hans fremtidsplaner.


Fremtidsdrømme
Nicklas' umiddelbare mål med HF-uddannelsen er at bruge sin eksamen til at komme ind på en revisoruddannelse. "Jeg vil gerne være revisor eller måske videreuddanne mig," siger han, selvom han endnu ikke har lagt en helt fast plan. Han har allerede fået at vide, at hans karaktergennemsnit er tilstrækkeligt til at opnå hans mål.


Støtte og Muligheder på VUC
Nicklas fremhæver den støtte, han har modtaget på VUC, især i forhold til sin ordblindhed. Skolen har tilbudt hjælp og ressourcer, som har været afgørende for hans succes. Han har også nydt godt af skolens faciliteter, herunder en kantine med god mad. "Det har været en fed skole at gå på," siger han.

 

Personlige Mål
Udover sine uddannelsesmæssige ambitioner har Nicklas også personlige drømme. "Jeg har altid drømt om at have en god krop, et godt sind og generelt et godt hoved på kroppen," deler han. Hans mål er at fortsætte med at forbedre sig selv både fysisk og mentalt.

 

Det fejres med Faxe Kondi
Fejringen af eksamen er allerede planlagt med familien og vennerne. "Jeg skal drikke noget Faxe Kondi og deltage i studenterkørsel," fortæller Nicklas entusiastisk. Derudover glæder han sig til at grille i haven med sine kammerater.

 

Nicklas sammen med sin søster, der lige er blevet student fra vores afdeling i Ringsted. Foto: Jonas D. Madsen

 

Foto: Jonas D. Madsen

 

Foto: Jonas D. Madsen

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.