Politikens undervisningspris

Politiken vil sætte fokus på de gode lærere og på den gode undervisning og hylde de lærere, der udfordrer og griber eleverne, får dem engageret og viser dem nye perspektiver. Dem, der lærer dem at lære. Måske for resten af livet.
NYHED
22-04-2021

Vores underviser i Korsør, Marianne Dalsgaard, er blevet indstilling til Politikens undervisningspris af hendes hold i psykologi B.

 

Udtalelse fra studerende på psykologi B:

”Min psykologilærer, Marianne, skal indstilles til at have prisen fordi hun er så passioneret omkring sit fag og erhverv. Marianne formår at løfte alle sine elever og omfavne dem på de niveauer de befinder sig på. Man kan mærke på hendes undervisning at hun brændende ønsker at videreformidle sin viden og sørge for at sine elever får suget den viden til sig. Hun har formået at få stort set alle kursister til at have en stor interesse for faget, netop pga. hendes passion, formidling og måde at strukturere sin undervisning på. Udover dét er hun også på et personligt plan en varm person, der ikke påpeger fejl og mangler, men istedet påpeger andres stærke sider og argumenter mm. Netop for at styrke sine elever.”

 

Eksempler fra undervisningen

Under nedlukningen har Marianne haft udfordringen i form af at undervise online. Vi har senest haft om social psykologien og hun har til hver undervisning lavet flotte (formodentligt tidskrævende) slideshows til visuelt at guide os igennem undervisningen. Derudover har hun struktureret sin undervisning sådan at vi både får teori på, men også får anledning til at fundere over den nye viden igennem brug af egne erfaringer og oplevelser. På den måde er vi mange der synes at undervisningen er langt mere forståelig, hvorpå hun viser at hun formår at gøre brug af sine mange års erfaring som lærer, vejleder og endda også med en uddannelse som psykoterapeut bag sig.

 

Kilde: https://politiken.dk/indland/uddannelse/undervisningsprisen/ 

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.