VUC Vestsjælland Syd skifter navn til HF & VUC Klar

NYHED
1-08-2019

VUC Vestsjælland Syd skifter navn til HF & VUC Klar

Den 5. august 2019 skifter VUC Vestsjælland Syd navn til HF & VUC Klar. Det nye navn skal sammen med en ny visuel identitet styrke vores profil i det vestsjællandske uddannelseslandskab.

 

VUC har altid været en uddannelsesinstitution i udvikling og bevægelse. I takt med at behovene for uddannelse er opstået i virksomhederne, hos kommunerne og i regionen, har VUC udviklet nye og tidssvarende uddannelsestilbud.

Ønsket om at være på forkant og skærpe vores profil i uddannelseslandskabet er baggrunden for, at VUC Vestsjælland Syd nu skifter navn.

”Med vores nye navn og visuelle identitet sætter vi en klar retning for vores uddannelser. Samtidig skaber vi en større synlighed omkring vores kerneopgave. Vi gør de studerende klar til videre uddannelse, klar til beskæftigelse og klar til karriere. Vores nye navn og profil siger det helt enkelt: ”Vi er Klar”, siger Hanne Normann Michelsen, rektor for HF & VUC Klar.

Det nye navn har været undervejs siden efteråret 2018. Navnet HF & VUC Klar er blevet til gennem en proces med fokus på re-branding af uddannelsesinstitutionens identitet. Ledelsen har involveret flere parter, både internt og eksternt.

”VUC er en hjørnesten i dansk uddannelsespolitik. VUC’s kerneopgave er udtrykt i FN’s 4. verdensmål, som handler om at sikre, at alle har lige adgang til kvalitetsuddannelse og til uddannelse gennem hele livet. Den opgave løfter HF & VUC Klar i et uddannelsesmiljø for voksne og unge voksne, som er klar til at komme videre med uddannelse og nye og stærke kompetencer”, siger Ulla Koch, formand for bestyrelsen på HF & VUC Klar.

Vores nye navn og logo fejres med en

reception den 8. august kl. 14.00
Herrestræde 11 i Slagelse

Vi håber at se både samarbejdspartnere, kontakter, venner og alle medarbejderne på HF & VUC Klar til en festlig reception, hvor vores nye navn og identitet fejres med kage og bobler.

FAKTA

HF & VUC Klar

  • Har afdelinger i Slagelse, Korsør og Ringsted
  • Har 950 årskursister
  • Tilbyder HF, både som 2-årig og enkeltfag, samt 3-årig HF for voksne og unge voksne med særlige udfordringer
  • Tilbyder 9. og 10. klasse på AVU
  • Tilbyder ordblindeundervisning
  • Tilbyder efteruddannelse for erhvervsliv, kommuner, regioner og stat
  • Er arbejdsplads for 120 medarbejdere

Yderligere information:
Kontakt, rektor Hanne Normann Michelsen på telefon 2011 3409 eller mail hnm@vuc-vs.dk

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.