Studenter fejret i Kulturhuset Korsør

NYHED
23-06-2021

Rød løber, blomster og balloner

Den røde løber var rullet ud, og Marmorsalen i Kulturhuset var pyntet med blomster og balloner, da HF & VUC Klar onsdag fejrede de studerende, der var kommet i mål med en uddannelse. Afdelingsleder, Käte Hede Jensen, bød velkommen, og rektor, Hanne Normann Michelsen, holdt årets translokationstale.

 

Verdensmål og mål for livet

Rektor understregede i sin tale vigtigheden af den rummelighed og mangfoldighed, som er kendetegnende for HF & VUC Klars afdeling i Korsør. Rummeligheden og mangfoldigheden er med til at understøtte FN’s 4. verdensmål, som er en del af skolens strategi.

 

FN’s 4. verdensmål:
”at sikre alle lige adgang til kvalitetsuddannelse og fremme alles muligheder for livslang læring”

 

Ud over verdensmålene omkring uddannelse og klima, talte rektor også om mere personlige mål, herunder modet, viljen og evnen til at sætte mål for sit liv og sin tilværelse. ”Beskæftigelse fylder rigtig meget i de flestes liv. Det er derfor vigtigt at tage stillig til, hvilket job man ønsker, og hvilken uddannelsesretning det kræver at komme derhen”, sagde rektor. ”En del af de mål, som vi arbejder med som uddannelsesinstitution, er udtrykt direkte i vores navn”, fortsatte rektor. ”På HF & VUC Klar sigter vi mod, at alle studerende som afslutter et uddannelsesforløb hos os, er”:

 

  • Klar til uddannelse
  • Klar til beskæftigelse, og
  • Klar til karriere

 

Lille afdeling med stort hjerte
HF & VUC Klar’s afdeling i Korsør er ikke stor, men det er netop en af styrkerne. En af lærerne, som holdt tale, udtrykte det således: ”Jo mindre der er af noget, desto mere kosbart er det”, og læreren havde en lille anekdote og et godt råd med på vejen til alle studenterne.

 

Cava og irsk folkemusik

Efter taler og lykønskninger blev arrangementet rundet af med irsk folkemusik, cava og lidt godt at spise. Stemningen var i top, da årets gruppebillede blev taget foran Kulturhuset.

 

   

   

   

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.