Sommerens første HFe-studenter er sprunget ud fra HF & VUC Klar i Slagelse og Ringsted

NYHED
16-06-2023

Aleksander Lorentzen og Chinett Larsen er sommerens første HF enkeltfags-studenter fra HF & VUC Klar i hhv. Slagelse og Ringsted.

 

Aleksander fra Slagelse afdelingen og Chinett fra Ringsted afdelingen, har begge afsluttet deres sidste eksaminer med succes. Dette markerer en milepæl i deres uddannelsesrejse og åbner døren til nye muligheder og eventyr.

 

Aleksander, der var oppe i Psykologi C  ved sidste eksamen, har nu sat fokus mod fremtiden og drømmer om at studere software på Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Det var både glæde og lettelse over at være nået et skridt tættere på denne drøm, der lyste ud af Aleksander, da han havde fået sin sidste karakter.

 

Aleksander valgte at tage HF enkeltfag hos HF & VUC Klar af flere årsager. En af de mest væsentlige faktorer var den brede aldersgruppe og de forskellige mennesker, der deltager i undervisningen. Aleksander værdsætter den livserfaring, som hans medstuderende bringer til fagene, og har nydt det mangfoldige læringsmiljø på skolen.

 

Chinett var oppe til sin sidste eksamen i sit eksamensprojekt og kan nu se frem til et velfortjent sabbatår. Hun har planer om at rejse og arbejde lidt i løbet af året. Chinett valgte at skifte til HF efter at have opdaget, at STX ikke var det rigtige valg for hende. Hendes beslutning har vist sig at være rigtig, da hun nu har gennemført sin uddannelse.

 

Både Aleksander og Chinett fejrede deres afslutning med deres stolte familier, der har støttet dem gennem hele deres uddannelsesforløb.

 

Skolen tilbyder et fleksibelt og inkluderende læringsmiljø, hvor enkeltfagsstuderende som Aleksander og Chinett kan trives og opnå deres uddannelsesmål. Med deres vellykkede afslutning på HF-enkeltfag står både Aleksander og Chinett nu over for nye muligheder og spændende udfordringer i deres liv. Vi ønsker dem begge tillykke med deres eksamen og held og lykke med deres fremtidige eventyr.

 

HF enkeltfag - springbræt til videre uddannelse

Både Aleksander og Chinett valgte at læse HF på enkeltfag.

 

Hf enkeltfag er for dig, der:

  • mangler et eller flere fag for at komme videre på din drømmeuddannelse
  • vil læse en hel hf, men gøre det i dit eget tempo. 
  • vil læse ét eller flere fag samtidig
  • vil afslutte en gymnasial uddannelse

 

Mange af HF enkeltfagene kan tages som Online fag, det gør det muligt fx at arbejde fuld tid, at kombinere elite sport eller andre tidskrævende aktiviteter med studierne.

 

Aleksander blev mødt af flag og blomster. Foto: Helen Wendy Bartle

 

Chinett stråler af glæde med den blå hue på. Foto: Jonas D. Madsen 

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.