Gode ideer og masser af dem

NYHED
14-11-2019

Innovationsuge i Ringsted i uge 46. 10 virksomheder, herunder HF & VUC Klar, stiller en case til 16 skoleklasser – enten i grundskolen eller på en ungdomsuddannelse. 

I løbet af denne uge dyster 16 skoleklasser om at levere de bedste innovative løsninger til en konkret virksomheds udfordring. Der er 10 virksomheder som har leveret udfordringer, og de bliver fordelt mellem klasserne ved lodtrækning.

Projektet gennemføres for sjette gang i Ringsted Kommune og arrangeres i år i et samarbejde mellem ZBC, MSG, Ringsted Erhvervsforum og Ringsted Kommune.

 

HF og VUC Klar’s udfordring

HF & VUC Klar deltager som én af de ti virksomheder, og vi har fået glæden af at arbejde sammen med 8.H på Campusskolen. Ugen begyndte med, at vi præsenterede klassen for den udfordring, vi har sat op for dem:

”Hvordan kan vi skabe et campusmiljø, så de studerende har lyst til at blive hængende på skolens område, også efter kl. 15?”

 

Allerede under præsentationen begyndte eleverne at drøfte løsningsforslag og der var mange gode idéer, der begyndte at spire.  

 

Dagen efter var det vores tur til at tage imod klassen, på afdelingen i Ringsted. Der var ekstra liv på skolen, da eleverne blev vist rundt. Vi fik mange konkrete spørgsmål, så det var tydeligt, at de havde nogle praktiske ting, de skulle have afklaret, for at vurdere, om deres ideer holdt vand.

 

Torsdag skal eleverne være færdige med deres forslag og her udvælges, hvem fra klassen, der skal gå videre til fredagens finale, der finder sted i Bengerdhallen. På finaledagen er det dommerpanelet, der går fra stand til stand og vurderer, hvem der bliver vinder af årets innovationsuge i Ringsted.

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.