Første HFe student fra Klar Ringsted

NYHED
18-06-2021

Mike Waidtløw er årets første HF enkeltfags-student fra HF & VUC Klar i Ringsted.

 

Solen skinner ned fra en skyfri himmel. Foran HF & VUC Klar i Ringsted står en ung mand med sin studenterhue på. Mike Waidtløw er nu færdig med sine eksamener og klar til at erobre verden. Mike er omgivet af glade mennesker og modtager et hav af lykønskninger fra familie, skolens ledelse og forbipasserende medstuderende.

 

Mike startede sin uddannelse på et andet VUC og kom til HF & VUC Klar i Ringsted i august 2020. I går fik Mike et 12-tal i samfundsfag på B-niveau, og i dag afsluttede Mike så sin eksamen i eksamensprojekt i religion og historie om asetroen med karakteren 7.

 

I foyeren i Ringsted sidder Mikes familie og venter spændt med blomster, hue og cava. Det er en stolt og lettet Mike, som kommer ud fra eksamenslokalet. Mikes mormor sætter huen på. Der bliver taget mange billeder. Det er en festlig dag. ”Nu skal jeg hjem og fejre det med familien og så skal jeg ud at feste med vennerne bagefter”, siger Mike.

 

HF enkeltfag - springbræt til videre uddannelse

Mike skal nu videre til SOF-pakken på HF & VUC Klar i Slagelse. SOF er det supplerende overbygningsforløb, hvis man ønsker at søge videre på universitetet. Mikes plan er at studere historie på universitetet.

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.