Første HF (2-årige) student fra VUC Klar i Slagelse

NYHED
20-06-2022

For Hugo Nadersen er en HF på VUC Klar et skridt på vejen mod den ultimative drøm, han vil gerne være den nye nationalbankdirektør.


Drømme er mål, der giver livet mening
Hugo elsker at arbejde med tal og derfor skulle HF’en på VUC Klar bruges til at læse til finansøkonom allerede fra august. Første mål er at blive bankrådgiver, men verden er jo åben, så som Hugo siger ” jeg kunne sygt godt tænke mig at blive den nye nationalbankdirektør, for drømme er mål, der giver livet mening”.
For Hugo passede dette første skridt på vejen helt perfekt. ”Jeg er født og opvokset i Slagelse og så er det jo oplagt at gå på VUC Klar, når skolen ligger i nærområdet” fortæller han.

 

Det gik mega godt
”Eksamen gik mega godt, tiden fløj bare afsted og jeg har slet ikke været bekymret” siger Hugo, kort efter han er kommet ud fra eksamenslokalet. Han var oppe i dansk litteratur og temaet var Guldalderen. Det er åbenbart ikke kun tal, der falder Hugo nemt, han kom ud med et flot 10 tal.

 

Godt studiemiljø
Hugo har været meget glad for sine 2 år på VUC Klar, ”det har været en fed studiegruppe og et godt studieaktivt miljø” fortæller han og fortsætter ”så det har været rigtig godt”. Han fremhæver også lærerne, som han betegner som rigtig dygtige og kompetente. Især Stine, Amir og Jeppe har gjort en forskel for ham.
Sønnen giver far huen på
Vi fangede Hugo, lige efter han var kommet ud af eksamenslokalet, så selvom entutiasmen for at fortælle var stor hos Hugo, trak det at familien ventede udenfor. Det var Hugo’s lille søn der fik æren af at give far huen på.

 

Om HF
På den 2-årige HF følger man sin stamklasse hele vejen. HF-uddannelsen retter sig mod unge og voksne målrettede studerende, der ved, hvad de vil. HF tilrettelægges, så man får lige præcis de fag, man skal bruge for at komme videre med sin uddannelse. Det tager 2 år, så HF er den hurtigste vej videre i uddannelse.

 

Hugo Nadersen sammen med rektor Hanne Normann Michelsen. Foto: Jonas D. Madsen. 

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.