Den gode skole skabes i samspil med jer!

NYHED
25-06-2021

HF & VUC Klar fejrede studenter og afgangselever ved en festlig translokation på Slagelse teater.

Festlig afslutning
Det var en festlig afslutning på uddannelsesforløbet for de mange unge og voksne, der i dag blev fejret i teatersalen. Til lyden af klapsalver kom studenter og afgangselever ind i salen. Scenen var pyntet med røde balloner og lyseblå blomster, der matchede de lyseblå bånd på HF-studenternes huer.

 

Mange uddannelsesretninger
Det var ikke kun HF studenterne der blev fejret i Slagelse i dag. Fejret blev også de studerende, som havde afsluttet en 1-årig uddannelsespakke rettet mod f.eks. sygeplejerskeuddannelsen eller uddannelser som pædagog og lærer. Der var også beviser og blomster til studerende, som havde afsluttet en 10. klasse.

 

Gribende monolog om Corona
Patricia fra drama-holdet på HF fremførte med stor indlevelse og overbevisning en monolog omkring tankernes vildfarelse, når man sidder alene i en Corona tid. Hun skildrede med krop og stemme, de mørke tanker man kan få, når man lader sig rive med af frygten. Hun beskrev dog også, hvordan man hurtigt kan blive trukket tilbage til et lysere og tryggere sted, når en lille barnehånd prikker én på skulderen for at vise årets første mariehøne.

 

HF & VUC Klar i Slagelse har stor glæde af at dele bygning med Slagelse teater, og der er mange muligheder for de kommende studerende, når egnsteateret kommer til. ”Vi ser frem til et tæt samarbejde til stor glæde for alle de teaterglade studerende på HF & VUC Klar i Slagelse”, siger rektor Hanne Michelsen.

 

Vise ord med på vejen
Rektor Hanne Michelsen holdt vanen tro en fin tale til studenterne og afgangseleverne. De fik flere vise ord med på vejen: ”Tro på jer selv – vi tror på jer. I er stærke alene, men stærkere når I er sammen, så hold fast i de venskaber, I har fået her på skolen.” Hanne Michelsen fortsatte med at takke de studerende, for deres bidrag til at skabe den gode skole på HF & VUC Klar. ”Den gode skole opstår i samspillet med jer. Tak for det”, sagde rektor Hanne Michelsen.

 

Den ultimative sang med på vejen

Bandet Public Service, der var den musikalske underlægning til arrangementet, lagde op til overrækkelsen af beviser med den ultimative sang til studenterne. Mens de spillede og sang ”we are the champions” i bedste Queens stil, ”vuggede” de hvide huer fra side til side nede på tilskuerrækkerne.  Bedre start på sommeren fås næppe.

 

 

 

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.