Cathrine fra Slagelse fejrer sin fuldførelse af HF-uddannelsen med stil

NYHED
20-06-2023

Cathrine, som er medlem af studierådet og dedikeret studerende på den 2-årige HF, har netop blevet kåret som sommerens første fuld HF-student. Hendes sidste eksamen var i Dansk A, hvor hun trak emnet modernisme og identitet. Med et glimt i øjet og iført sokker med påskriften "I did it", var Cathrine klar til at lade studenterhuen pryde hendes hoved.

 

Vil gerne arbejde med børn og unge

Cathrine, der har drømme om at arbejde med børn og unge, har søgt ind på både jordemoruddannelsen og sygeplejerskeuddannelsen. Hendes mål er at finde en uddannelse, der gør hende glad. Som mor til to har Cathrine også værdsat den fleksibilitet, hun har oplevet på VUC i forhold til børnenes sygedage, hvilket har gjort det muligt for hende at balancere sin uddannelse og familieliv.

 

En skole med mangfoldighed

Cathrine valgte at studere på HF & VUC Klar, da hun ønskede at være et sted, hvor hun ikke ville føle sig anderledes på grund af sin alder og rollen som mor. VUC er en skole med et mangfoldigt miljø og blandede aldersgrupper, hvilket var afgørende for hendes valg. Cathrine påpeger, at VUC er et sted, hvor der er plads til livet, da fokus ikke kun er på fravær, men også på årsagerne bag fraværet.

 

Studentergilde og fejring med klassekammerater

Efter afslutningen af sin sidste eksamen blev Cathrine tilbage på skolen for at fejre sine klassekammerater, der også blev studenter samme dag. For at markere denne store milepæl vil Cathrine snart afholde et studentergilde sammen med sin kæreste, der også er blevet færdiguddannet. Hun ser også frem til at deltage i den traditionelle studenterkørsel med sin klasse næste uge. Det bliver en festlig og mindeværdig tur, hvor de nyudklækkede studenter sammen kan fejre deres hårde arbejde.

 

Et nyt livskapitel

"Jeg er glad for at være færdig," sagde Cathrine med et lettet smil, da vi spurgte hende om at tilføje noget på falderebet. Det er en følelsesladet tid, hvor Cathrine både ser frem til at begynde en ny fase i sit liv og forfølge sine drømme, samtidig med at det er svært at skulle sige farvel til VUC og de elskede klassekammerater, der har været en vigtig del af hendes uddannelsesrejse.

 

Cathrines perfekte sokker. Foto: Jonas D. Madsen 

Cathrine med Rektor Hanne Normann Michelsen. Foto: Jonas D. Madsen 

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.