Bestyrelsen modtager pris

NYHED
2-11-2021

For 10. år i træk kårer Dagens Dagsorden i samarbejde med Pluss Leadership, Horten og BDO Årets Offentlige Bestyrelse.

 

Indenfor uddannelsessektoren var Hf & VUC Klar nomineret i konkurrence med NEXT Uddannelse København og Erhvervsakademi Århus, og i dette fine selskab løb HF & VUC Klar med titlen som Best in Class. Arrangementet blev afviklet på Scandic Hotel i København den 1. november 2021.

 

I forbindelse med kåringen til Best in Class bemærkede dommerkomiteen, at bestyrelsen på HF & VUC Klar på imponerende vis har demonstreret evne til at vende udfordringer til muligheder og mod til at arbejde såvel innovativt som udviklende med uddannelse. I den forbindelse bemærkedes særligt HF & VUC Klars store indsat på området for efteruddannelse, VEU.

 

Det var en stolt bestyrelsesformand, Ulla Koch, tidligere rektor UCSJ, nu Professionshøjskolen Absalon, som sammen med bestyrelsesmedlem Michael Kaas-Andersen, direktør ZBC, modtog prisen.

 

Ved modtagelsen af prisen sagde Ulla Koch, at det er både glædeligt og vigtigt, at HF & VUC Klar og VUC-sektoren generelt bemærkes med en sådan pris. VUC-sektoren er helt afgørende for uddannelse, og efteruddannelse til både unge og voksne. VUC tilbyder efteruddannelse i samarbejde med erhvervslivet, og VUC tilbyder uddannelse til den store gruppe af borgere som af forskellige årsager først kommer i gang med uddannelse senere i livet. ”Kort sagt, VUC er helt afgørende for et højt uddannelsesniveau i det Danske Samfund”, sagde Ulla Koch.

 

HF & VUC Klar tilbyder HF til både unge og voksne i Slagelse, Ringsted og Korsør. Klar tilbyder også kortere uddannelsespakker på HF, så voksne på kun et år kan komme videre til uddannelser som f.eks. sygeplejerske, lærer, pædagog, socialrådgiver, laborant m.m.

 

HF & VUC Klar tilbyder også 9. og 10. klasse, ordblindeundervisning og FVU (forberedende voksenundervisning), og så er HF & VUC Klar en aktiv medspiller, når der skal laves efteruddannelse til erhvervslivet eller til ledige.

 

Ud over selve prisuddelingen, som selvfølgelig var festlig og glædelig for HF & VUC Klar, bød Konferencen på mange spændende oplæg af både Connie Hedegaard, Jesper Fisker, Louise Gade m.fl.

 

 

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.