Afslappede studenter sendes afsted med taler og revy ved translokationen på VUC Klar i Ringsted

NYHED
22-06-2023

De sidste mange uger har der været et intens stemning på VUC Klar i Ringsted – det var eksamenstid! Nu hvor det den sidste eksamen er afholdt og studenterne har fået huer på, er det en helt anden og afslappet stemning, der hersker på skolen.

 

En dag alle ser frem til
Hvide huer med lyseblåt bånd og store smil, prægede billedet hos VUC Klar, da der blev holdt translokation for de nyudsprungne HF studenter. Både rektor, afdelingsleder, lærerrepræsentanter og elevrepræsentanter holdt taler inden beviserne blev overrakt.

 


Rektor Hanne Michelsen i talen til studenterne. Foto: Jonas D. Madsen


Rektor Hanne Michelsen indledte sin tale med at fortælle, at ikke bare studenterne, men også alle ansatte på VUC Klar har glædet sig til denne dag. Hun var omkring flere aktuelle emner, herunder Chat GPT, som hun opfordrede de studerende til at bruge, men bruge rigtigt – som et værktøj til at lære.

 

HF en rejse ud i kontinuerlig læring
I forbindelse med sin tale, havde rektor undersøgt hvad Chat GPT skrev om HF uddannelsen, og det var vise ord. Om HF sagde Chat GPT’en nemlig, at HF-studiet er ikke kun en gymnasial uddannelse, men det er en rejse ud i kontinuerlig læring. Og tilføjede, at det er en rejse, som de burde tage med sig, når de forlader HF & VUC Klar. ”I skal fortsætte rejsen. I skal fortsætte med at lære og dygtiggøre jer. I skal fortsætte med at udvikle jer og skabe gennem hele livet.” sagde hun, som afslutning på året tale til studenterne.

 

Lærere på slap line
Arrangementet sluttede af med årets revy, og her kunne de nybagte studenter bl.a se deres lærere, som de formentlig aldrig har set dem før – på slap line og udklædte. Der blev grinet højt, når lærerne viste deres version af, hvordan dagligdagen i klasserne havde være, og hvordan samtalerne kunne gå i personalerummet i lærernes frikvarter.

 

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.