2-årig HF student fra Klar Ringsted

NYHED
21-06-2021

Første HF-student fra Klar i Ringsted

I sidste uge satte vi huen på den første HF-enkeltfagsstudent i Ringsted, og nu er turen kommet til årets første HF (2 årig) student. Det blev studierådsformand og studenterrepræsentant i skolens bestyrelse Stina Elkjær True Pedersen, der som den første fik huen på efter 2 gode år på HF & VUC Klar.

Det er mærkeligt at få 12

Det var en glad pige, der kom ud af døren fra eksamensområdet. Ude i foyeen stod familie, venner, rektor Hanne Michelsen og afdelingsleder Lene Lund klar til at tage imod årets første HF student. De nærmeste havde svært ved at holde tårerne væk, da Stina fortalte, at hun havde fået 12. ”Det er mærkeligt at få 12. Det havde jeg nok ikke helt regnet med” fortalte Stina, men alt gik godt og hun havde styr på sine ting. Stina var oppe i dansk. Hun trak emnet ”dokumentar”, et emne som Stina gennem sit store engagement i faget mediefag havde fuldstændig styr på. ”Jeg fik vist sagt lidt for mange gange, at jeg var nervøs, men det trak ikke ned” fortalte Stina.

 

Det har været fantastisk!

Stina har igennem de seneste to år sat sit prøg på skolen. Hun har været meget aktiv i Studierådet, hvor hun har været formand og de studerendes repræsentant i bestyrelsen. ”Det har været fantastisk” fortæller hun, da vi spurgte til hvordan det har været at læse HF på skolen. Men ”fantastisk” kommer ikke af ingenting, Stina har været meget aktiv og deltagende, og som hendes ikke kun envejs, Stina fortæller om sine lærere, at de er gode til at lære fra sig, og at arbejdsmiljøet er i top. Hun runder af med at understrege at ”det er en god skole at udvikle sig på.”

 

Stina valgte i sin tid at læse HF på Klar for at få en uddannelsesmæssig sikkerhed. Med HF’en i rygsækken kan hun komme videre med studierne. Efter en pause fra studierne, hvor Stina vil finde et arbejde og tjene nogle penge, går det løs igen. Drømmen er stadig at blive sygeplejerske, men først skal huen fejres med familien.

 

Et godt råd til kommende studerende

Tiden på en gymnasiel uddannelse er ganske særlig og kommer ikke igen. Så det gælder om at få det bedste ud af de to år på HF. Stina kommer da også med det gode råd til kommende studerende: ”Husk på det er, hvad du gør det til”, og Stina har gjort det til to fantastisk år ved at engagere sig i studielivet.

 

Stina får hue på  Stina med huen på

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Book en tid hos en af vores studievejledere og få svar på dine spørgsmål og bliv tilmeldt.