COVID-19

Mulighed for selvtest på HF & VUC Klar

For at måtte være på skolen skal såvel studerende som medarbejdere, kunne forevise et negativt svar på en Corona-test, som ikke er mere end 72 timer gammelt.


Fra på mandag den 12. april vil det være muligt at blive testet for COVID-19 på skolen. Du må kun blive testet på skolen i de uger, hvor du har fysisk undervisning på skolen. Der er mulighed for test mandag og torsdag formiddag.

 

Hvis du har undervisning mandag og torsdag formiddag, vil det fremgå af dit skema i Ludus Web, hvornår du og resten af din klasse (dit hold) kan blive testet. Hvis du ikke har undervisning mandag og torsdag formiddag, i den uge hvor du skal møde til fysisk undervisning på skolen, må du gerne komme til test mandag og torsdag formiddag fra klokken 08.00 til 12.00.

 

I Slagelse foregår testen i Teatercafeen, i Ringsted i foyeren og i Korsør i kantinen. Hvis du vil testes på skolen, skal du huske at medbringe identifikation (sygesikringsbevis, pas eller kørekort).

 

Testen er en selvtest og inden testning skal denne instruksionsvideo ses:
https://falck.23video.com/video/67910603/selvpodning-under-supervision-1
Du skal bære mundbind på test-stedet. Hvis du er syg, har symptomer på COVID-19 eller er nær kontakt til en smittet, skal du blive hjemme og bestille en test via www.coronaprover.dk.

 

Studieservice er åben for henvendelser – men kun for studerende, der er på skolen til undervisning og som kan fremvise en negativ coronatest, der ikke er mere end 72 timer gammel.

 

Find nærmeste test sted her.

 

Studieservice er stadig åben for henvendelser på telefon 5855 5050 eller  på mail vucklar@vucklar.dk.

 

Studievejledning foregår stadig telefonisk.