Fag

Fag

9. klasse på VUC 

Basis og G-niveau koster 130 kr. pr. fag. Bemærk: IT koster 1.250 kr (prisændring pr. 1. august 2020, IT koster 1.300 kr.).

Ikke alle fag og niveauer tilbydes på alle afdelinger.
Ring og hør nærmere 58555050, du kan også booke tid til studievejledning

10. klasse på VUC 

FED-niveau koster 260 kr. pr. fag. 

Ikke alle fag og niveauer tilbydes på alle afdelinger.
Ring og hør nærmere 58555050, du kan også booke tid til studievejledning

Der er løbende optag på alle AVU-hold, du kan forvente, at niveauerne på nogle af holdene læses sammen.

Tilmelding

Alle over 25 år kan blive optaget på VUC. Hvis du er under 25 år, men over 18 år er der dog stadig muligheder for at studere på VUC. 

Hvis man er under 25 år, kan du blive optaget hvis du:

  • arbejder mindst 20 timer om ugen
  • går på HF enkeltfag og kun mangler ét fag på 9. eller 10. klasse. Du må tage ét fag på 9. eller 10. klasse, selv om du er begyndt på HF enkeltfag.
  • er på barsel og ønsker at følge enkelte fag
  • er i gang med en anden ungdomsuddannelse

Alle over 25 år kan blive optaget på VUC. Vi vurderer individuelt, om du kan blive optaget, og hvilket niveau vi kan optage dig på. Kravene om forkundskaber afhænger af de fag, du vælger. I samarbejde med studievejlederen finder du frem til de rigtige fag og det rigtige trin at begynde på. VUC har så mange forskellige fag og trin, at det næsten altid kan lade gøre at sammensætte et godt kursusforløb.

Det er et krav, at du har 7 års almindelig dansk skolegang. Hvis du ikke har gået i dansk skole, skal du som minimum have bestået alle delprøver, Prøve i Dansk 2 eller Prøve i Dansk 3 (PD2 eller PD3) på sprogcenteret med tilfredsstillende karakterer. Vi tilbyder Dansk som Andetsprog på VUC.

Det er muligt at følge fag på AVU samtidig med, at du følger HF-fag.