Årets første HFe-student på VUC i Ringsted er sprunget ud

Hanaa Samir Mohammadie, 35 år, blev fredag d. 21. juni 1. HF enkeltfag student fra VUC i Ringsted. Hanaa afslutter med karakteren 7 i faget mediefag C. Hanaa bliver meget passende som storesøster familiens første student. Familien mødte talstærkt op for at sige tillykke.

Sygeplejerskestudiet venter
Efter 8 år i hjemmeplejen syntes Hanaa, der skulle ske noget nyt og gerne noget mere udfordrende. ”Jeg ville gerne opgradere mig selv”, fortsætter Hanaa. Derfor valgte hun netop HF, den hurtigste vej videre, for at kunne blive klar til at søge ind på Absalon i Slagelse. ”HF på VUC var oplagt, fordi jeg havde arbejdserfaring og brug for at studere sammen med andre voksne”, fortæller Hanaa.

Om skolen fortæller Hanaa, at hun er blevet rigtig godt hjulpet af lærere, der altid tager individuelle hensyn. ”Det har været rigtigt godt at tage HF på VUC. Jeg har fået gode venner, og lærerne er superdygtige”. Yndlingsfaget var klart biologi, og det passer ret godt, når uddannelsesmålet er sygeplejerske.

Vi ønsker Hanaa stort tillykke med eksamen.

På billedet ses Hanaa sammen med vicerektor Hanne Legaard.

 

Om HF enkeltfag på VUC
På HF skal man til eksamen i alle fag. Så der er travlt i eksamenstiden, både for skolens personale og de studerende, der skal læse op til alle fag.

HF enkeltfag er for både unge og voksne, som måske har prøvet en del andre ting, før de begyndte på deres HF-uddannelse. På denne uddannelse kan man skræddersy uddannelsen, så man får præcis de fag på de niveauer, man skal bruge for at komme ind på den uddannelse, man gerne vil. Nogle tager kun 4 fag, for fx at blive pædagog, sygeplejerske eller socialrådgiver. Andre tager en hel HF-uddannelse.

HF kan tages på 2 år, så HF er den hurtigste vej videre i uddannelse.